top of page
032136BC-0795-4C02-A9ED-507879D1513C.jpg

Simon Munkshøj

Kropsterapeut

Kropsterapi / 60 min / 600 kr.

Kropsterapi / 90 min / 900 kr.

Jeg har længe været interesseret i kroppens muskler, deres bevægelighed og hvordan de styrkes, men da jeg opdagede og forstod sammenhængen mellem krop og sind, ændrede min opfattelse af kroppen sig fuldstændig.

Jeg er nu ved at uddanne mig til BAM (Body All Mind) kropsterapeut, for at kombinere min passion med mit arbejde, som også er gået hen og blevet en livsstil. Gennem kropslig forståelse, yoga, klatring og styrketræning har jeg opbygget en viden og erfaring af kroppen og dens egenskaber, som jeg bruger i mine behandlinger og daglige liv.

Ingen kroppe er ens, intet sind er det samme, men gennem kropsterapien kan vi finde dit sprog, som vil gøre dig mere bevidst om din krop, dit sind og harmonien imellem.

 

Kroppen er så fantastisk, at den kan hele sig selv, men nogle gange, skal den have lidt hjælp. Vi gemmer alle på følelser, oplevelser, traumer og stress som lagres i kroppen og kan være med til at skabe ubalance i krop og sind. Ved at arbejde med din krop; gennem pulserende bevægelser, tryk, stræk og samtale, vil vi give dit nervesystem den ro, som det har brug for, for at hele sig selv. Og den hjælp, vil jeg gerne give dig.

bottom of page