top of page
032136BC-0795-4C02-A9ED-507879D1513C.jpg

Simon Munkshøj

Kropsterapeut

Kropsterapi / 55 min / 800 kr.

Kropsterapi / 90 min /1100 kr.

 

Jeg har længe været interesseret i kroppen, dens muskler, bevægelighed og hvordan den styrkes, men da jeg opdagede og forstod sammenhængen mellem krop og sind, ændrede min opfattelse af kroppen sig fuldstændig. Vores krop og nervesystem husker og lagrer alt gennem livet. Ting som følelser, oplevelser, utrygge relationer stress osv., sætter sig i vores krop, og i vores nervesystem, og hvis det ikke får hjælp, ro og tryghed til efterfølgende at give slip og regenerere, kan det sætte sig som et traume.

 

"Et traume er ikke hvad, som skete dig, det er hvad, som skete i dig, som resultat af det, som skete"   

 

Tryghed er det vigtigste når vi arbejder med nervesystemet, for hvis vi ikke er trygge, kan vi heller ikke hele. Det er derfor min vigtigste opgave, når du er til behandling hos mig, at skabe tryghed, nærvær og ro. For det er i denne relation, at vi kan aktivere kroppens helende egenskaber. Gennem kropslig forståelse, yoga, klatring, styrketræning og kæmpe interesse for nervesystemet har jeg opbygget en viden og erfaring af kroppen og nervesystemet samt dets egenskaber, som jeg bruger i mine behandlinger og daglige liv.

 

Jeg har en bachelor i TV- og Medietilrettelæggelse, hvor jeg har arbejdet tæt med mennesker i alle slags konstellationer. Jeg har været 'strandet' på øer med medvirkende i flere uger, hvor jeg har observeret og hjulpet dem gennem deres proces, jeg har interviewet og holdt rum for utallige sårbare og personlige samtaler, jeg har lært, at alle mennesker er forskellige, men hvad vi alle har tilfælles og brug for er tryghed og nærvær.

Jeg er uddannet B:A:M kropsterapeut, yogalærer, har et 300 timers kursis i anatomi og sygdomslære og er i gang med at tage en overbygning som traumeinformeret kropsterapeut.

bottom of page