top of page
IMG_0679_edited_edited.jpg

Rikke Brünner

Traumeinformeret Kropsterapeut &

Kognitiv coach

Tilbyder kropsterapi og coachende samtaler.

Enkeltsessioner, klippekort og forløb – tjek min hjemmeside for aktuelle sammensætninger og priser.   

Styrk forbindelsen til dig selv og få mere livsfrihed 

 

Med kombinationen af traumeinformeret kropsterapi og kognitive coachende samtaler arbejder jeg helhedsorienteret med at frigøre blokeringer i krop, celler og nervesystem samt med at skabe bevidsthed og styrke forbindelsen til dig selv og dine grundlæggende værdier.

 

Min intention er at hjælpe dig til at finde mere frihed – frihed fra normer, forventninger, traumer og begrænsende overbevisninger om hvordan du skal være. Frihed fra at kroppen tager over og reagerer automatisk. Frihed til at være nærværende med dig selv og andre, glad og så groundet og modig, at du tør gå efter det, der er vigtigt for dig. Mere ligeglad med ydre forventninger og mere tunet ind på dine egne forventninger, behov og ønsker.  

 

Gennem vores opvækst og øvrige liv bliver vi mødt af forventninger, krav, normer og idealer i forhold til hvad vi bør gøre, hvordan vi bør være, bør have det og se ud. For at tilpasse os, så aflærer vi måske ofte helt eller delvist vores naturlige evne til at mærke os selv, vores behov og grænser. Og måske drager vi ubevidst den konklusion, at hvis bare vi altid yder den perfekte præstation, er hjælpsom, ikke til besvær, vellidt, dygtig, klog, autentisk, sjov, stærk mv – så er vi berettiget til at være her.

 

Vores krop husker. Små og store begivenheder sætter sig i kroppen på celleplan og skaber ubalance i nervesystemet. Ofte helt uden at vi bemærker det. Det kan ikke forløses gennem ord – kun gennem kroppen. Jeg lytter til din krops subtile signaler og sprog.

 

Jeg møder dig med nærvær og rummelighed og en tiltro til at du ikke skal fikses eller ændres. Du rummer alle de ressourcer og svar du har brug for – jeg hjælper dig med at få øje på dem. Jeg kan støtte dig i at

 

·       finde et pusterum fra hverdagens travlhed, stress og forventninger

·       regulere dit nervesystem og lande mere i kroppen

·       forstå kroppens reaktioner og symptomer

·       mindste symptomer som stress, indre uro, angst, tankemylder, modløshed og dissociation

·       styrke forbindelsen til dig selv, dine behov og grænser

·       styrke dit selvværd  

·       finde hoved og hale i dine tanker og følelser

·       blive bevidst om dine triggers 

·       erstatte begrænsende vaner og mønstre med mere positive vaner og mønstre

·       finde ind til kernen af hvad der er vigtigt for dig – dine livsværdier

·       sætte et mål og finde modet til at forfølge det. 

 

Privat er jeg gift med Frederik og sammen har vi Ingrid og Viggo. Jeg har en baggrund som sociolog og har i 10 år arbejdet med forskning på socialområdet. Da min mor døde pludseligt, mærkede jeg et stort behov for at gøre noget andet, få en dybere forståelse for mig selv og andre mennesker samt skabe et andet (arbejds)liv. Det har (indtil videre) taget mig gennem en yogalæreruddannelse (Lago Cph), en coachuddannelse (Mindjuice) og en kropsterapiuddannelse (TIK).

bottom of page