top of page
edit3_sh 1.jpg

Naomi Matzeu

Terapeutisk massage

Massageterapi / 90 min / 900 kr.

Massageterapi forløb  / 4x70 min / 2500 kr.

Fysiologisk massage til prof. dansere / 50 min / 550 kr.
 

"Et nærværende møde med hele dig i fokus"

 

Massageterapi forener konventionel kropsmassage, kropspsykologisk udvikling og energibalancering. En terapeutisk massagebehandling kan hjælpe med, at udvikle din kropslige og psykiske sundhed, samt afhjælpe en lang række fysiske problematikker.

 

Som behandler møder jeg dig nærværende lige der hvor du er og har fokus på dine potentialer og ressourcer. Jeg behandler med et udgangspunkt i, at du er en sammensat enhed af krop, sjæl og sind og ser sammenhænge frem for symptombehandling. I behandlingen er der altid en indledende samtale, så jeg bedst muligt kan tage hensyn til dig under behandlingen.  Jeg tilbyder i alle behandlinger et fodbad med aromaterapi under forsamtalen, samt mulighed for varme i briksen. 

 

I mine behandlinger anvender jeg bl.a. triggerpunktbehandling. Dette er den mest effektive metode til naturlig behandling af vanskelige muskelsmerter, stivhed og spændinger i kroppen, samt at lindre det ubehag, som kan være knyttet dertil. Triggerpunkter er et net af hypersensitive og smertefulde punkter, der ligger i spændte muskelfibre, og som forårsager smerter i kroppen. 

 

Massage kan bl.a.:

- Stimulere immunsystemet 

- Medvirker til at producere hormonet oxytocin, som mindsker stress og angst, og gør dig mere tryg og rolig

-  Aktiverer dit parasympatiske nervesystem, som sænker hjerteaktivitet, puls og blodtryk.

- Hjælpe til et dybere åndedræt 

- Medvirke til bedre søvn 

- Stimulere og øger fordøjelsesprocessen

- Fremkalde afslapningsrespons, som hjælper din krop med at regulere sig selv og selvhelbredelse.

- Øge kropsbevidsthed

- Reducere muskelspændinger øger bevægelighed i led og reducere associeret smerter.

- Øge kroppens flexibilitet og bevæglighed

- Øge cirkulationen i vævet, lymfesystemet stimuleres og dermed udskillelsen af affaldsstoffer

 

 

Jeg har derudover hjulpet til lindring af bl.a: 

- Stress

- Angst

- Migræne

- Depression 

- Spændingshovdepine

- 'Kronisk' forstoppelse

- Kæbespændinger 

- Samt behandling igennem diverse sportsskader 

 

Priser:

- Massageterapi 90 min (inklusiv for og eftersamtale) 900kr

 

- Massageterapi Forløb 4x70 min (inden for 2 mdr) 2500kr

Dette er en mulighed for fordybelse samt længerevarende gavn af behandlingerne. Engagere du dig i et forløb tilbyder jeg desuden min tilrådighed på telefon, hvis du har spørgsmål eller behov for guidance i mellem behandlingerne. 

 

- Fysiologisk massage til prof. dansere 50 min 550kr 

Denne massage er dybt afspændende, hvor der arbejdes med bl.a faciesystemet via bindevævsmassage, dybdegående muskelmassage og trigger-punkter. Behandlingen tilpasses efter behov. Om der skal arbejdes omkring en gammel skade, en mere aktuel udfordring eller general afspænding, for at give bedst vilkår for restitution, som er essentiel for optimal skadesforbyggelse.  

 

 

Baggrund: 

Jeg har arbejdet som prof. danser siden 2012 og har derigennem udviklet en stor forståelse for kroppen som bevægeapparat og åndeligt redskab. I 2016 startede jeg på Massage Terapeut uddannelsen fra Nordlys Centeret i Silkeborg, som er blandt Skandinaviens bedste uddannelser indenfor massageterapi. Her har jeg dygtiggjort mig gennem massage grundforløbet, terapeutsuddannelsens hovedmodul, træning i triggerpunktmassage - og kurser i klangterapi, gravidmassage, wellness massage, essentiel massage Dorn metoden og coaching. Udover Nordlys Massageterapeut uddannelsen er jeg også oplært hos Amazing Space, på Hotel D’Angleterre i deres massage behandlinger.

 

 

Anbefaling: 

 

''Jeg har været i nordlys-massage forløb hos Naomi i en periode i mit liv, der kaldte på mere selvomsorgfuldhed og klarhed. Naomi er til dags dato en af de mest kompetente behandlere jeg har været hos. Hun er mild, indfølende og har en fantastisk evne til at  få lidt holdte områder sat i bevægelse. For mig har det uden tvivl bidraget positivt til mege øget flow og velvære såvel fysisk som psykisk.''

 

Linda, 39 år, lærer, coach og bevægelsesterapeut.

bottom of page