edit3_sh 1.jpg

Naomi Malchau

Terapeutisk massage

Massageterapi / 90 min / 750 kr.

Massageterapi forløb  / 4x70 min / 2400 kr.

Fysiologisk massage til prof. dansere / 50 min / 550 kr.

Massageterapi forener konventionel kropsmassage, kropspsykologisk udvikling og energibalancering. En terapeutisk massagebehandling kan hjælpe med, at udvikle din kropslige og psykiske sundhed, samt afhjælpe en lang række fysiske problematikker.

 

Som behandler møder jeg dig nærværende lige der hvor du er og har fokus på dine potentialer og ressourcer. Jeg behandler med et udgangspunkt i, at du er en sammensat enhed af krop, sjæl og sind og ser sammenhænge frem for symptombehandling. I behandlingen er der altid en indledende samtale, så jeg bedst muligt kan tage hensyn til dig under behandlingen.  Jeg tilbyder i alle behandlinger et fodbad med aromaterapi under forsamtalen, samt mulighed for varme i briksen. 

 

I mine behandlinger anvender jeg bl.a. triggerpunktbehandling. Dette er den mest effektive metode til naturlig behandling af vanskelige muskelsmerter, stivhed og spændinger i kroppen, samt at lindre det ubehag, som kan være knyttet dertil. Triggerpunkter er et net af hypersensitive og smertefulde punkter, der ligger i spændte muskelfibre, og som forårsager smerter i kroppen. 


Priser:
- Massageterapi 90 min (inklusiv for og eftersamtale) 750kr

- Massageterapi Forløb 4x70 min (inden for 2 mdr) 2400kr

Dette er en mulighed for fordybelse samt længerevarende gavn af behandlingerne. Engagere du dig i et forløb tilbyder jeg desuden min tilrådighed på telefon, hvis du har spørgsmål eller behov for guidance i mellem behandlingerne. 


- Fysiologisk til prof. dansere 50 min 550kr 

I HEL tilbyder jeg behandlinger for personer der er interesseret udvikling igennem massageterapi.
For wellness behandlinger opfordre jeg til at booke en behandling hos mig i Amazing Space på Hotel D’Angleterre. Gå til amazing-space.dk for behandlingstyper, priser og booking. 

 

Baggrund: 

Jeg har arbejdet som prof. danser siden 2012 og har derigennem udviklet en stor forståelse for kroppen som bevægeapparat og åndeligt redskab. I 2016 startede jeg på Massage Terapeut uddannelsen fra Nordlys Centeret i Silkeborg, som er blandt Skandinaviens bedste uddannelser indenfor massageterapi. Her har jeg dygtiggjort mig gennem massage grundforløbet, terapeutsuddannelsens hovedmodul, træning i triggerpunktmassage - og kurser i klangterapi, gravidmassage, wellness massage, essentiel massage og coaching. Til januar 2022 tilføjer jeg et speciale i Dorn terapi. Udover Nordlys Massageterapeut uddannelsen er jeg også oplært hos Amazing Space, på Hotel D’Angleterre i deres massage behandlinger.