top of page
IMG_6747_edited.jpg

Jonas Bachmann

Kropsterapeutisk behandler

1:1 kropsterapi

60 min. / 750 kr

90 min. / 1025 kr

Vores kroppe er afsindigt komplekse og fascinerende. Kroppen kan dog ikke forståes isoleret set. Det fysiske, psykiske og følelsesmæssige hænger sammen og indgår som integrerede dele af det hele menneske. Balance og harmoni mellem disse dele har svære vilkår for de fleste mennesker. Forstyrrelser af denne ligevægt har konsekvenser for vores velbefindende og kroppen virker som et "depot" for hvad vi har været igennem. Undertrykkes kroppens svar eller kald på opmærksomhed, så reagerer den med forsvar. Jo mere forsvar, jo mere forstener kroppen. Efterhånden høres dens signaler måske ikke længere, og i sidste ende kan dette komme til udtryk i form af sygdomsreaktioner, svækket energiflow, muskelspændinger, belastet nervesystem, overfladisk åndedræt, stress osv. osv.

Kropsterapien vil øge din kropsbevidsthed, som vil bringe dig erfaringer og selvindsigter, så du kan lære dine egne begrænsninger og ressourcer bedre at kende. Hvis du får en dybere kontakt til din krop, giver det dig en dybere forståelse af dig selv og skaber dermed grobund for et liv præget af vitalitet, harmoni og balance.

Jeg tilbyder et trygt rum hvor du kan møde dig selv med nysgerrighed og medfølelse og hvor min opgave hverken er at dømme eller fikse dig. Med nærvær og indføling hjælper jeg dig til at få øje på det hele menneske, du allerede er.

 

Jeg har i mange år arbejdet som specialskolelærer, men i 2018 fandt jeg modet til at kigge mig selv dybt i øjnene og skifte professionelt spor.Jeg føler mig endelig hjemme i et fag som har trukket i mig helt siden jeg var teenager. Jeg er uddannet hos Body all Mind og behandler klienter så meget jeg overhovedet kan få lov til. Jeg er fuldkommen blæst bagover af den tillid som mine klienter viser mig og bliver dagligt mindet om, at jeg er på den helt rette sti her i livet.

Jeg glæder mig til at møde dig.

De bedste hilsner,
Jonas

bottom of page