top of page

lør. 09. jan.

|

Hel

Heling indefra

Forløb over tre gange: 9/1, 23/1 & 6/2 2021

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Heling indefra
Heling indefra

Tid & sted

09. jan. 2021, 12.00 – 16.00

Hel, Blågårdsgade 33, København, Danmark

Om eventet

Forløbet strækker sig over tre lørdage, hver gang med fokus på forskellige tilgange til emnet.

Datoerne er:

9/1 - 2021

23/1 - 2021

6/2  -2021

Tid:  kl. 12.00 - 16.00

Pris: 1850 kr

Jeg tilbyder en effektiv og ikke-invasiv tilgang til heling. En tilgang som holder os ydmyge, nysgerrige og på egen banehalvdel som behandlere. Det er nemlig her magien opstår. Forløbet er for kropsterapeuter, healere og andre manuelle og/eller energiarbejdere. Eller for dig som er nysgerrig på de mere subtile terapeutiske teknikker som koncentrerer sig om kroppen som helhed og tilbyder heling indefra og ud. Min tilgang bærer præg af min interesse for neurovidenskab, meditation og healing.

Måske har du selv oplevet at symptombehandling ikke slår til, har kroniske smerter eller tilbagevendende ubalancer i kroppen. Måske er du bare nysgerrig og vil lege med.

Her er ingen facitliste eller “fikse”-mentalitet.

Pris for forløb: 1850 kr

9 pladser

Sted: “Hel” Blågårdsgade 33, st, 2200 kbh N

Tilmelding ved mobilpay til 29275119 og tryk på "Tilmeld"-knappen og indsend dine oplysninger.

Det er ikke muligt at tilmelde sig enkelte dage. Tilmelding er bindende.

1. “Intuition og indføling”

Vi skal øve os i at lytte til kroppen og forstå de signaler, vi modtager. Først lytter vi til  vores egen krop og derefter arbejder vi parvis. Hvordan føles intuition og hvad er vores eget og hvad er klientens/andres? For at kunne mærke et andet menneskes behov og grænser, skal vi øve os i at mærke dem i os selv. Hvor i vores egen krop føles spændt/(u)roligt? Kan dette ændres med fokuseret opmærksomhed? Hvordan overfører vi de evner til en behandlingssituation og lærer at stole på og forstå det, kroppen under hænderne fortæller os?

2. “Nervesystemet og kroppens selvhelende egenskaber”

Nervesystemet er en kompleks, foranderlig og påvirkelig størrelse som har utroligt mange forskellige opgaver. Vi skal især fokusere på den del, som oftest operer udenfor vores bevidsthed; det autonome nervesystem. Overordnet set er dets opgave at holde os i live. Det gør det dels ud fra “data” det løbende indhenter fra vores krop og omgivelser, dels ud fra erfaringer, det har gjort sig, helt fra vi lå i mors mave. Et afbalanceret nervesystem kræver både at vi kan yde og at vi kan recharge. Det sidste er ikke altid let. I sær ikke hvis man lever med smerte. Derudover skal vi stifte bekendtskab med den del af vores autonome nervesystem som handler om at være i relation og om hvor trygge vi går og føler os i verden. Vi skal arbejde med at aktivere kroppens regeneration og bringe andre i en dyb afspændt tilstand, hvor der regenereres på samme plan som ved den dybe del af vores søvn. Vi skal arbejde med at nulstille vores eget nervesystem inden behandling, så vi ikke tilføjer unødig stres eller uro. Og det helt store spørgsmål: Hvordan omprogrammeres tidlige prægninger og overbevisninger som ikke længere gavner os i vores nuværende liv?

3. “Kroppens energisystem.”

Alt er bogstaveligt talt energi. Ale er i bevægelse og vibrerer. Det er hverken overtro eller woo woo. Det er fakta. Det er dog informationer som kan være svære at forstå eller afkode rationelt. Derfor er det de subtile og fintunede lyttebøffer der skal “slåes ud” når vi i ét har med et menneske, krop og bevidsthed at gøre. Er der flow? Stagnation, over- eller underrepræsentation af energi. Hvilke energicentre repræsenterer hvad og hvordan mærker og opfanger vi de subtile signaler? Først og fremmest i os selv. Det er nemlig forudsætningen for, at fornemme dem i andre. Alle opfanger denne information forskelligt og alle får lidt forskellige informationer. Derfor er der intet facit i dette. Vi skal sætte ord på vores individuelle oplevelser når vi har et menneske og energisystem på briksen. Uden at dømme eller forsøge at fikse. Men selvfølgelig lægge mærke til om boget ændrer sig. Med åbent og nysgerrigt sind, deler vi vores oplevelser og erfaringer mens vi mærker.

Del denne begivenhed

bottom of page