top of page
IMG_1867_edited.jpg

Anna Falch

Somatisk Neuroaffektiv Psykoterapeut

Anna Falch 

 

Somatisk Neuroaffektiv Psykoterapi

 

At integrere bevidsthed om kroppen i samtaleterapi kan have en overraskende stærk effekt på at ændre vores psykologiske mønstre. I praksis er det lidt som at bringe mindfulness i dialog med en anden person. At tune ind på vores krop begynder ofte med at bemærke ubehagelige, uønskede fornemmelser. At navigere gennem og ud over vores fysiske oplevelser kan sætte os i stand til at flytte sporene i vores nervesystem og transformere oplevelser som angst, stress og ubehag.

 

Derfor er kroppen også en del af samtalen i psykoterapien hos mig. Det åbner nye veje i terapien, hvor du lærer at mærke dig selv på nye måder. At forstå og regulere dit nervesystem. At mærke og tillade dine følelser og lære at finde vej til at kunne møde dine tanker uden at blive fanget af dem.

Dermed kan du opleve indre fleksibilitet og tryghed til at leve med både hovede, hjerte og mave - i autenticitet.

 

Jeg er Somatisk Neuroaffektiv Psykoterapeut hvilket betyder at jeg arbejder fra en overbevisning om at det ikke kun er tanker men særligt også er nervesystemet vi skal i dialog med for at skabe forandring og forløse fastlåste tilstande såvel kropslige som følelsesmæssige og kognitive. I kropsbaseret (somatisk) terapi, lytter jeg til alt det du deler i samtalen men også til, hvad din krop fortæller: den måde, du holder sig på, de steder, der virker anspændte, fastlåste eller fraværende, hvordan du måske bliver bliver aktiveret, eller falder sammen og krymper ind i stolen. På forskellige tidspunkter i mine samtaler med mine klienter bremser jeg tingene ned og beder dem beskrive, hvad de bemærker ved deres oplevelse hvormed vi gradvist integrerer det fysiske niveau med den følelsesmæssige og tankemæssige oplevelse.

 

At arbejde med kroppen i samtaleterapi kan hjælpe med at lave dybe transformative ændringer ved at bruge en bottom-up-tilgang for at få adgang til mønstre, der holdes på et for det meste ubevidst niveau i den følelsesmæssige hjerne og i nervesystemet.

 

At hele traumer eller at gå ind i et dybt arbejde med stor sårbarhed kræver tryghed i relationen mellem terapeut og klient.  Et fundament for at tryghed kan opstå er at du kan regne fuldt ud med alt du deler i terapien bliver mellem dig og mig, jeg har tavshedspligt.

 

Jeg støtter dig til at bringe dig selv i spil så du kan få det udbytte af vores sessions som du længes efter.

 

 

Uddannelser

 

Somatisk Neuroaffektiv Psykoterapeut

 

Iværksætter

 

Statsautoriseret Klinisk Diætist

 

Kropsterapeut

 

Zoneterapeut

 

Yogalærer med speciale i kvindeliv & afspænding

 

Ernæringsterapeut

 

 Indehaver af naturhotel og café  BYGAGGERGAARD.

 

Founder og tidligere indehaver af yogastudierne HéLT og HéLTGRAVID

 

Klummeskribent for Kristligt Dagblad

bottom of page