top of page
IMG_3828.jpg

Amanda Houman

Kropsterapeut

Kropsterapi

60 min. / 600 kr.

90 min. / 800 kr.

Interessen for mennesker har fulgt mig hele mit liv, både fagligt og socialt. Jeg har en kandidat i pædagogisk antropologi, og har derefter uddannet mig til kropsterapeut ved Totum.

 

Alt hvad vi oplever i livet lagres i kroppen. Det betyder at de følelser, oplevelser og traumer, som vi alle i større eller mindre grad bærer med os, sætter sig som ubalancer i kroppen. Ved kropsterapi aktiveres kroppen til at helbrede sig selv, og der skabes en forløsning i kroppen og dermed også i sindet.

 

Vi er skolet i at være oppe i vores hoveder og ikke mærke efter i kroppen, og netop derfor kan det være udfordrende at lære at lytte til hvad kroppen fortæller. Jeg har en intuitiv tilgang til behandlingen og ønsker at møde dig med nærvær og åbenhed. Mit mål er ikke at “fikse” nogen, men at skabe et trygt rum, hvor du kan komme ned i kroppen, lære dig selv bedre at kende, få mulighed for at konfrontere det, der er svært, lade op eller give slip.

 

Når jeg behandler, tager jeg afsæt i min viden om mennesker som sociale og kulturelle væsener, og om sammenhængen mellem kroppen og psyken. Derudover trækker jeg på mine egne levede erfaringer. Jeg har selv haft angst og depression inde på livet og har afprøvet flere forskellige terapiformer igennem årene. Det var først da jeg prøvede kropsterapi, at jeg fandt en indgang til at genfinde forbindelsen til min egen krop, til større selvindsigt og mere balance i mit liv. Den oplevelse ønsker jeg at give videre til andre.

 

En behandling hos mig består typisk af en kombination af pulsering af kroppen, akupressur, zoneterapi, afspænding af muskler, guiding af åndedrættet, blide tryk og samtale. 

 

Min erfaring er, at behandlingen kan skabe forandringer ved blandt andet stress, angst, depression, traumer, muskelsmerter, menstruationssmerter, ryg- og nakkesmerter, skuldersmerter, lændesmerter, kæbespændinger, uro, fordøjelsesproblemer og søvnproblemer. 

Kropsterapi er for alle – om du kæmper med angst eller stress, fysiske smerter eller har brug for et åndehul i hverdagen.

 

Til august 2022 påbegynder jeg uddannelsen til traumeinformeret kropsterapeut hos Evaloa Schou, hvor jeg ser frem til at dykke ned i nervesystemet og heling af traumer i kroppen.

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig på mail (amandahouman@gmail.com), hvis du har spørgsmål til behandlingen, eller ønsker at booke en tid. 

bottom of page